Tytti Pantsar Laajasalon opistoon

Tytti Pantsar Laajasalon opistoon

Tytti Pantsar.

Laajasalon opiston vararehtoriksi on valittu kasvatustieteen maisteri Tytti Pantsar. Hän on toiminut Suomen Kansanopistoyhdistyksen toiminnanjohtajana ja kehittämispäällikkönä vuodesta 2011. Laajasalon opiston opiskelijamäärä ja henkilöstön koko ovat kasvaneet, minkä vuoksi opistossa on perustettu vararehtorin uusi tehtävä.

Laajasalon opisto on 113-vuotias kansanopisto Helsingissä meren rannalla. Opisto tunnetaan erityisesti median ja taiteiden koulutuksista. Laajasalosta avautuu tie työelämään ja jatko-opintoihin kuten valtiotieteisiin, pelituotantoon ja koulunkäynninohjaajaksi. Suomen kielen ja kulttuurin opettamiseen on kehitetty oma toiminnallinen ”Laajasalo-metodi”, jossa oppimistulokset ovat erinomaisia.

Suomen kansanopistot ovat maamme laaja-alaisin koulutusten ylläpitäjä ja järjestäjä perusopetuksesta yliopistokoulutukseen, ja Tytti Pantsar tuntee Suomen koulutuskentän monipuolisesti. Hän aloittaa Laajasalon opiston vararehtorina toukokuussa.

Laajasalon opistossa minua innostaa tekemisen meininki, uudistava johtamistapa sekä opiskelijoiden into. Odotan, että pääsen osaamisellani täydentämään opiston mainiota henkilöstöä sekä tekemään yhdessä Laajasalon opiston tulevaisuutta sen juuri uudistetun strategian suunnassa.”

 

Juha Matti Holopainen

Laajasalon opiston rehtori

+358 40 7011 532